• Vinyasa Flow Yoga

  Vinyasa flow yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk, energiek lichaam en een heldere geest. Deze vorm van yoga bestaat uit een reeks houdingen die in een flow worden uitgevoerd. Bewegingen en ademhaling lopen synchroon.

   

 • Yin Yoga

  In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen. Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. Je richt je op het bindweefsel en de gewichten in het gebied waar je de rek voelt. De houdingen die je doet zijn hoofdzakelijk zittende en liggende houdingen.

  Yin yoga is fijn om in de ochtend te beoefenen. De spieren zijn dan nog stijf, waardoor je sneller bij de bindweefsels en gewrichten komt.

   

 • Slow Flow Yoga

  Slow flow yoga is een dynamische vorm van yoga voor een sterk, energiek lichaam en een heldere geest. Deze vorm van yoga bestaat uit een reeks houdingen die in een flow worden uitgevoerd. Bewegingen en ademhaling lopen synchroon.

  Het tempo waarin de houdingen elkaar opvolgen is wat rustiger. Dat maakt dat deze vorm van yoga ook voor beginners in yoga heel toegankelijk is.

   

 • Mindfulness Training