• Seline Huisman

  De drukte en hectiek van de wereld waarin we vandaag de dag in leven hebben op mij het effect gehad dat ik steeds vaker behoefte kreeg aan een moment van rust of eigenlijk stilte.

  Naar die rust ben ik lang op zoek geweest totdat ik met yoga begon. Yoga is voor mij een bron van rust maar tevens ook een bron van energie. Op de yogamat vind ik stilte in mezelf en kom ik in contact met mezelf. Dit maakt dat ik in het dagelijkse leven beter vanuit mijn hart, kracht en kern kan functioneren.

  Door beoefenen van yoga ben ik zo enthousiast geworden dat ik meer wilde leren over yoga.

  Daarom ben ik in 2009 mijn eerste yoga opleiding gaan volgen. Inmiddels heb ik diverse opleidingen afgerond bij Yogateacher (bij docenten Johan Noorloos, Marcel Heil Vis en Anat Geiger) in Amsterdam.
  Ook heb ik diverse trainingen gevolgd o.a. bij David Swenson, Manju Jois, Petri Raisanen en Simon Park.

  In mei 2017 heb ik een verdiepende Yin yoga teacherstraining gevolgd in de VS bij Paul Grilley de grondlegger van de Yin yoga.

  Naast gecertificeerd RYT yogadocent ben ik ook gecertificeerd coach in stressreductie en Mindfulness en tevens Hormoonfactor trainer.  In de coaching gebruik ik de technieken van Mindfulness, Heartmath en RET.

  Wil je hier meer over weten voel je vrij me te e-mailen via info@loveyoga.nl. Ook kun je meer informatie vinden op de website www.themindustry.nl.

  In de lessen mag je een moment voor jezelf nemen. Om te ervaren wat is fysiek, emotioneel en mentaal. Waar je kunt zijn en ontwikkelen om te komen tot je krachtigste zelf.